vineri, martie 11, 2011

Viva El Mexico

Era suficient de ciudat sa imaginezi un englez in New York? Ce ziceti de doi mexicani in Tokyo? Doua chitari, doua suflete latine si o nebunie de public japonez. Rezultatul...?...Bagati full screen, volum la maxim si aveti liber la uimire si entuziasm. Andrei, cu gandul la tine :)

Ok...nu merge share...have faith si dati click aici si aici
  
Pe unde-am fost


4 comentarii:

  1. Wow pentru Viva El Mexico! Absolut suprbi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu toate ca nu imi gasesc niciodata suficient timp sa impartasesc ganduri... de data asta chiar simt furnicaturi in degete. Ascultand acesti copii frenetici cu sange latin imi simt inima pulsand in ritm si imi aduc aminte cat de frumos este simplul... si simt furnicaturi in degete. Doua chitari simple, doua ritmuri incredibile si doi oameni traind din dragoste de sunet. Fara ajustari electronice, fara ingineri de sunet doar rezonanta sublima a chitarilor. Absolut superlativ!... si simt furnicaturi in degete :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Andrei : Hey, ce minune sa te stiu cu ganduri aici. Am citit de 5 ori si nu mai saturam. Parca am scris eu. Stiam eu de ce te iubesc. Vrei o colaborare? Abia ne astept. Hai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi vine sa cred! Am intrat sa scriu ca, dupa ce am citit postarea lui AnDrei, am inteles ce spusesei tu in legatura cu sufletele pereche (in momentul respectiv nu-mi fusese chiar clar :))), pentru ca si mie mi s-a parut ca parca ai scris tu! :)

    RăspundețiȘtergere